Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μετά από γνωστοποίηση από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας στον Διευθυντή του σχολείου μας, και ύστερα από ενημέρωσή μας, ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί χωρίς την απαραίτητη έγκριση για το χώρο λειτουργίας του,
καλέσαμε έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία παρευρέθησαν, μετά από πρόσκληση μας, τα μέλη της Ένωσης Γονέων Περιστερίου Γ. Κουτσομπογιώργος και Χρ. Γαβαλάς.
Η Ένωση Γονέων μέσω των εκπροσώπων της μας δήλωσε ότι είναι αλληλέγγυα στο πρωτοποριακό και γεμάτο σεβασμό έργο μας επιτελούμε εδώ και ημέρες με κοινωνική ευαισθησία στο χώρο του σχολείου μας.
Αναφορικά με το θέμα της έγκρισης παραχώρησης του χώρου, ήδη προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την τακτοποίηση του συγκεκριμένου προβλήματος έτσι ώστε να συνεχίσουμε την κοινωνική προσφορά μας.
Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη μορφή αλληλεγγύης θα πρέπει να στηρίζεται όχι μόνο από τους γονείς του σχολείου μας αλλά και από όλα τα θεσμικά όργανα που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Δε θα πρέπει τα θεσμικά όργανα να εμπλέκονται σε διαδικασίες που αλλοιώνουν την ουσιαστική έννοια της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης και τους σκοπούς της και δημιουργούν εμπόδια στο ανιδιοτελές έργο μας.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Στέφανος Παπαδόπουλος
Η Γραμματέας
Αδαμαντία Ανουσάκη